Mat med mening

Mat med mening

Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på Restaurantaksjonen, "Mat med mening".

Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på Restaurantaksjonen, "Mat med mening", torsdag 15. oktober. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet fra dagens omsetning, eller en sum per gjest - alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned her.

Vi er veldig glade for at vi og resten av restaurantbransjen kan bidra til en viktig sak på en enkel måte. 

- Samuel Stenvall og Jesper Ekbom, C`est la Bab og Bun`s Burgerbar /initiativtakere til Restaurantaksjonen

Alle restauranter og serveringsteder kan delta - og det er enkelt! Det vil bli lagt ut en link til påmelding i august.

I fjor var 200 restauranter med på Mat med mening, og tilsammen samlet restaurantene inn over 700 000 kroner. 

 

 

I Olivia er det stort engasjement for restaurantaksjonen Mat med mening. I 2018 var alle restaurantene våre med og sammen donerte vi all omsetning på varm drikke gjennom «Årets viktigste kaffekopp» til TV-aksjonen. Vi gleder oss til å delta igjen i år!

- Kristin Arnkværn, HR/recruitment and training i Olivia

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på www.spleis.no/matmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer restaurant"
  3. Last ned materiell her 

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden!