Mat med mening

Mat med mening

For tredje året på rad inviterer vi alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening".

Registrer deg her


Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening", én eller flere dager i uke 42, altså i TV-aksjonsuka. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet fra dagens omsetning, eller en sum per gjest - alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned her.


Vi er veldig glade for at vi og resten av restaurantbransjen kan bidra til en viktig sak på en enkel måte. 
- Samuel Stenvall, Bun`s Burgerbar og Frenchie og Jesper Ekbom, Bun`s Burgerbar / initiativtakere til Restaurantaksjonen

Alle restauranter og serveringsteder kan delta - og det er enkelt!

I fjor var 150 restauranter med på Mat med mening, og tilsammen samlet restaurantene inn over 550 000 kroner. 

 

 

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på www.spleis.no/matmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer restaurant"
  3. Last ned materiell her 

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden! 

I Olivia er det stort engasjement for restaurantaksjonen Mat med mening. I 2018 var alle restaurantene våre med og sammen donerte vi all omsetning på varm drikke gjennom «Årets viktigste kaffekopp» til TV-aksjonen. Vi gleder oss til å delta igjen i år!

- Kristin Arnkværn, HR/recruitment and training i Olivia

Vi er opptatt av engasjement og vi er en aktiv bidragsyter for lokale og nasjonale organisasjoner og foreninger.

Det å støtte en så dyktig organisasjon med så stor mening som TV-aksjonen er en selvfølge for oss.

Dette gjør vi med hjertet og vi gjør det for å kunne berøre andres liv på en måte som beriker oss alle.

- Kajsa Nylander, daglig leder i Kajsas