Mat med mening

Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på Restaurantaksjonen, "Mat med mening", torsdag 17. oktober. De fleste restauranter velger å gjennomføre "Mat med mening" denne datoen, men dette er helt valgfritt. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet fra dagens omsetning, eller en sum per gjest - alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned på våre materiellsider.

Vi er veldig glade for at vi og resten av restaurantbransjen kan bidra til en viktig sak på en enkel måte. 

- Samuel Stenvall og Jesper Ekbom, C`est la Bab og Bun`s Burgerbar /initiativtakere til Restaurantaksjonen

 

Alle restauranter og serveringsteder kan delta - og det er enkelt! Det vil  bli lagt ut en link til påmelding i august.

 

I fjor var 200 restauranter med på Mat med mening, og tilsammen samlet restaurantene inn over 700 000 kroner.