Mat med mening

For fjerde året på rad inviterer vi alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening".

Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening", én eller flere dager i uke 42, altså i TV-aksjonsuka. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens eller ukens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet, eller en sum per gjest - alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned fra august.

Alle restauranter og serveringsteder kan delta - og det er enkelt! 

 

Vil du vite mer om Mat med mening? Fyll inn kontaktskjema under, så kontakter vi deg.

 

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på www.spleis.no/matmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer restaurant"
  3. Last ned materiell her 

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden! 

Vi er veldig glade for at vi og resten av restaurantbransjen kan bidra til en viktig sak på en enkel måte.

– Samuel Stenvall,  Bun`s Burgerbar og Frenchie og Jesper Ekbom, Bun`s Burgerbar / initiativtakere til Mat med mening
– Samuel Stenvall,  Bun`s Burgerbar og Frenchie og Jesper Ekbom, Bun`s Burgerbar / initiativtakere til Mat med mening
Olivia

I Olivia er det stort engasjement for restaurantaksjonen Mat med mening. I 2018 var alle restaurantene våre med og sammen donerte vi all omsetning på varm drikke gjennom «Årets viktigste kaffekopp» til TV-aksjonen. Vi gleder oss til å delta igjen i år!

- Kristin Arnkværn, HR/recruitment and training i Olivia

Vi er opptatt av engasjement og vi er en aktiv bidragsyter for lokale og nasjonale organisasjoner og foreninger.

Det å støtte en så dyktig organisasjon med så stor mening som TV-aksjonen er en selvfølge for oss.

Dette gjør vi med hjertet og vi gjør det for å kunne berøre andres liv på en måte som beriker oss alle.

- Kajsa Nylander, daglig leder i Kajsas

Kajsas