Klipp med mening

Klipp med mening

For femte året på rad inviterer vi alle frisør- og velværesalonger til å bli med på «Klipp med mening» i oktober.

Vi inviterer alle frisør- og velværesalonger til å bli med på «Klipp med mening» én eller flere dager i uke 42, altså i TV-aksjonsuka. «Inngangsbilletten» for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens eller ukens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet, eller en sum per kunde – alt ettersom hvor mye salongen har muligheten til å gi.

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned her.

Vil du vite mer om Klipp med mening? Fyll inn kontaktskjema under, så kontakter vi deg.

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på spleis.no/klippmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer frisørsalong"
  3. Last ned materiell her

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden!

– Peter Vonkunz Brun, Kreativ leder i PÅHÅRET kjeden
Det er helt naturlig for PÅHÅRET å bidra i Klipp med Mening. En av våre verdier er å være SERIØSE. Vi i PÅHÅRET vil være ordentlige, respektfulle og til å stole på, og vi forplikter oss og tar ansvar for det vi kan gjøre noe med. Det er en stor glede å kunne ta del i Klipp med mening!

– Peter Vonkunz Brun, Kreativ leder i PÅHÅRET kjeden

Våre hverdager er fylt av mening, vi betyr mye psykososialt for våre kunder og gir dem en velfortjent stund med velvære og oppmerksomhet. Og med aksjonen Klipp med mening understreker vi at frisører er langt mer enn bare kundebehandlere, de er høyt kvalifiserte fagmennesker som lever og ånder for andre mennesker! Vi oppfordrer alle frisørsalonger å bli med i årets Klipp med mening.

– Anne Mari Halsan, Administrerende direktør, Norske frisør- og velværebedrifter

– Anne Mari Halsan, Administrerende direktør, Norske frisør- og velværebedrifter​​
– Erik Øgreid Hartvigsen, Daglig leder, Studio Alf Frisører

Vi i Studio Alf Frisører synes det er utrolig viktig å gi tilbake til samfunnet, så for oss er det en selvfølge å bli med på Klipp med Mening. Som frisører er vi opptatt av å være gode medmennesker – å være rettferdige, vise nestekjærlighet, og ha bra verdier. Vårt motto er "Når hår betyr noe", og det gjør det absolutt når vi får være med på Klipp med mening, og dermed kan utgjøre en forskjell i verden.

– Erik Øgreid Hartvigsen, Daglig leder, Studio Alf Frisører

KONTAKTPERSON NÆRINGSLIV