Ringedugnad

Ringedugnad

Opptil 7000 bedrifter gir hvert år et bidrag til TV-aksjonen, flesteparten av disse bidragene kommer gjennom lokale ringedugnader. Vi vil ha med deg på laget! 

I uken før TV-aksjonen blir det arrangert over 100 ringedugnader rundt om i landet. Dette er den mest inntektsbringende aktiviteten vi har for næringslivet og er en viktig del av innsamlingen til TV-aksjonen.

Selve gjennomføringen skjer ved at næringslivsaktører i kommunen samles i et par timer og ringer rundt til sine egne nettverk for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Dette er en god mulighet for bedriften til å vise fram sitt samfunnsengasjement, men det er også en arena for å møte andre aktører i lokalsamfunnet. Mange ringedugnader får også god mediedekning lokalt og er et engasjerende arrangement å få meg seg.

Høres dette ut som noe for deg? Vi vil ha deg med på laget! Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder så kan vi sammen finne en ringedugnad nær deg.

I min jobb og ikke minst for meg privat er det utrolig viktig å ta et ansvar også utenfor egen dør. Derfor er det naturlig for meg å støtte TV-aksjonen ved å delta på den årlige ringedugnaden, der vi ringer inn bidrag fra lokalt næringsliv. 

– Lars Roalkvam, Regional Manager i Quality Hotel Region Stavanger