Slik blir årets digitale aksjon

Slik blir årets digitale aksjon

Det finnes et hav av muligheter for å bli med på årets TV-aksjon! På grunn av koronapandemien skal bøssebærerne våre i år samle inn penger digitalt. Det betyr at du kan bli digital bøssebærer. Registrer deg her og vær med på den viktige kampen mot plast i havet.

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere. Den enkleste måten å engasjere seg på er å opprette en egen digital bøsse gjennom Spleis og samle inn penger i ditt nettverk. Registreringsskjema er tilgjengelig fra 15. september og du kan begynne å samle inn på din digitale bøsse fra 5. oktober.

  • Registrer deg på blimed.no
  • Gjør bøssa personlig
  • Del i nettverket ditt

Har du spørsmål om å være digital bøssebærer, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Klikk deg inn her, eller ta kontakt med  din lokale fylkesaksjonsleder.

 

Registrer deg som digital bøssebærer

 

Andre innsamlingsaktiviteter

Vil du selge kaker i nabolaget til inntekt for årets TV-aksjon? Vil du holde et arrangement (konsert, utstilling, fest) og la inntektene gå til TV-aksjonen? Gjennom Spleis kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. 

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Opprett din egen Spleis (f.eks Ola Nordmanns bursdagsgave) og la gjestene enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet vil overføres automatisk til TV-aksjonen og din innsamling vil komme opp som et bidrag på kommunestatistikken på våre giversider. 

Bli med i din lokale komité

Har du et stort nettverk i din kommune? Ønsker du å engasjere din kommune til å bidra til årets TV-aksjon? Hver kommune kjenner sitt eget lokalmiljø best, og har sin egen komité som koordinerer TV-aksjonen lokalt. Gjennom din lokale komité kan du være med å organisere TV-aksjonen i din kommune. Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder og kom i kontakt med din lokale komité.