Mobiliserer idretten og næringslivet til verdens største pantedugnad

Mobiliserer idretten og næringslivet til verdens største pantedugnad

Bli kvitt panten og støtt TV-aksjonen! Nå arrangerer hentepant.no en nasjonal dugnad, hvor all inntekt går uavkortet til TV-Aksjonen og WWFs viktige arbeid mot plast i havet.

 

– TV-aksjonen er Norges største dugnad, så her måtte vi jo bare trå til! Nå kan folk bli kvitt panten de har liggende og pengene går til et fantastisk formål, det er jo en åpenbar vinn-vinn for de aller fleste, sier Arthur Arnesen, som var med på å starte Hentepant.no i 2018. 

Konseptet er enkelt – på hentepant.no/tvaksjonen legger du bare inn mobilnummer og adressen panten kan hentes fra. Innsamlingene starter kort tid etter 18. Oktober, og du vil får varsel på sms når det er innsamling i ditt nærområde. Da kan du bare sette panten klar til henting. Resten ordner Hentepant.

Fått med seg flere tusen husstander

Med på dugnaden har de engasjert en forsamling av store og små aktører. Disse bidrar ikke bare med egen pant, men oppfordrer også andre til å bidra. 

– Det er utrolig inspirerende at så mange vil være med å promotere denne måten å støtte TV-aksjonen på. Stabæk Fotball lagde en video av at de headet panteflasker i ei bøtte og Vålerenga Hockey filmet trikseskudd med panten i garderoben, det er ingenting å si på kreativiteten i hvert fall, smiler Steffen Borgersen, som også var med på å starte Hentepant.no for to år siden.

Allerede én uke før TV-aksjonen går av stabelen er det flere tusen husstander som har varslet at de vil støtte dette gode formålet med panten sin, og tallene øker stadig.