Klipp med mening: Midt i blinken for Venkes Hårdesign 

Klipp med mening: Midt i blinken for Venkes Hårdesign 

Venkes Hårdesign på Amfi Madla i Stavanger deltar i TV-aksjonen for andre år på rad.

– Jeg ble helt gira i fjor. Da var det et tema som gikk rett i hjertet - hjelpe kvinner i de mest sårbare områdene i verden til å skape seg sin egen karriere, sier en engasjert daglig leder, Hilde Netland.

Hun legger til at temaet i år er like spennende.

– Vi har leverandører som markedsfører seg på at de leverer produkter i flasker som er laget av resirkulert plast. Det er viktig for oss. Derfor har vi laget en vindusutstilling sammen med Davines, en av leverandørene våre, som også er fast bidragsyter til den frivillige miljøorganisasjonen Nordic Ocean Watch.  

 

Venke Serine Fjell, eier av salongen på Amfi Madla, synes det er helt topp at de ansatte engasjerer seg i viktige samfunnsmessige saker.

– Vi har alltid vært opptatt av å sponse unge mennesker. Vi har i mange år sponset drakter til KFUM håndball. Barn og unge er også opptatt av miljø. Derfor går årets tema rett inn hos de unge. Det er de som er fremtidens kunder i salongen, ler Venke! 

– Det var nytt for meg i fjor at næringslivet var så aktivt involvert i TV-aksjonen. Jeg har gått med bøsser i mange år, men ikke satt meg helt inn i hvor mange som er med. Det er ganske imponerende at vi i Norge klarer å få til en sånn fantastisk dugnad. Stilig at det er et nytt tema hvert år, sier Hilde Netland, som er en skikkelig vannelsker.

– Havet har alltid vært min lekeplass, både som bruker av strendene og som surfer. 

Venkes Hårdesign har ca 15-20.000 kunder i året og har drevet virksomheten siden 1991. De utfører alt fra hårklipp og farging, til vipper, bryn og brudepynting.  

Fredag 16. oktober gir de 10 prosent av omsetningen i salongen, og oppfordrer andre salonger i Norge til å gjøre det samme.  

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på spleis.no/klippmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer frisørsalong"
  3. Last ned materiell her

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden!