Gir all inntekt til TV-aksjonen: – Hvis ikke vi bidrar, hvem skal da gjøre det?

Gir all inntekt til TV-aksjonen: – Hvis ikke vi bidrar, hvem skal da gjøre det?

Flere bedrifter gir deler av inntekten til årets TV-aksjon. Vollen Marina gir hele neste ukes båtvaskfortjeneste til aksjonen.

Av Røyken og Hurums Avis

– Da vi hørte om tema for årets TV-aksjon, bestemte vi oss. For når TV-aksjonen går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet, må vi bidra med litt ekstra, sier Morten Gjeruldsen i Vollen Marina AS.

MANGE STØRRELSER: Båtvaskemaskinen vasker de fleste størrelseen innen fritidsbåtsegmentet. Foto: Vollen marina

Bør gå foran

Gjeruldsen mener båtbransjen bør gå foran som et eksempel når det gjelder å bidra til innsamlingsaksjonen for å redusere mengden plastavfall i havet

– Vi som driver med sjø, plast og båt, må stille opp på denne dugnaden.

For båtvasker Emanuel Iacob betyr det ekstra hektiske dager. Han har allerede merket økt press på "vaskemaskinen" de siste dagene.

– Joda, det er mye å gjøre. Men det er bra, smiler han.

En uke

Gjeruldsen og staben ved Vollen Marina oppfrodrer alle båteiere som ønsker å vaske båten sin i marinaens profesjonelle "båtvaskemaskin" til å gjøre det innen neste lørdag.

– Alle som bestiller timer til båtvask den førstkommende uken bidrar i kampen mot plast ved at betalingen går uavkortet til TV-aksjonen, understreker Gjeruldsen. De eneste unntakene er båteiere som allerede har årskort på maskinen, ettersom de allerde har betalt for hele året.

 

KLAR TIl VASK: Båtvaskemaskinen i Vollen er populrt blant båtfolket. Neste uke går alle inntekten til TV-aksjonen og kampen mot plast i havet, forteller Morten Gjeruldsen t.v og Emanuel Iacob. Foto: Linn Krogh Hansen