Fremtind Forsikring lyser opp TV-aksjonen

Fremtind Forsikring lyser opp TV-aksjonen

Fremtind Forsikring har vært trofast samarbeidspartner med TV-aksjonen i en årrekke. I år støtter de med bidrag, reflekser, mobilisering og et helt unikt auksjonsobjekt.

Lyser opp TV-aksjonen i høstmørket

De siste ti årene har Fremtind bidratt med over 1 million reflekser til bøssebærerne. I tillegg til at alle som går med bøsse får refleks, benyttes også disse under TV-aksjonens årlige vervestunt. Dette skaper god synlighet, minner trofaste bøssebærere på at TV-aksjonen er rett rundt hjørnet og bidrar til rekruttering av nye bøssebærere.

– Refleksene er et viktig symbol på TV-aksjonen. Dette er den eneste gaven de frivillige får. Dette er blitt et samleobjekt for mange, og vi vet at Fremtind lyser opp vårt gull, bøssebærere, sier innsamlingsleder i TV-aksjonen Christina Johnsen.

Unikt auksjonsobjekt

Fremtind Forsikring er stolt sponsor av langrennslandslaget. I forbindele med årets TV-aksjon bidrar Fremtind og Martin Johnsrud Sundby med Sundbys eksklusive signerte gullstaver. Disse stavene ble brukt under VM i Seefeld da Martin vant stafettgull og tok sitt første individuelle VM gull. Stavene selges nå på TV-aksjonens auksjon og inntektene går uavkortet til TV-aksjonen. Her kan du by på stavene.

Salg av møbler og løp til inntekt for CARE

I år har Fremtind flyttet kontor og møblene fra det gamle kontoret valgte de å selge til ansatte til inntekt for TV-aksjonen. I tilleg har de arrangert løp med kontingent. Bakgårdssalget og løpet har gitt hele 100 000 kroner til TV-aksjonen.

– Vi er stolte samarbeidspartnere av TV-aksjonen. Det interne engasjementet har vært stort og de ansatte i Fremtind gleder seg over at vi er med på å støtte en så nyttig og bra aksjon som TV-aksjonen, sier sponsor, kultur- og arrangementssjef i Fremtind, Eirik Johansen.