Eget rom for TV-aksjonen

Eget rom for TV-aksjonen

På HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell har de et helt eget temarom for TV-aksjonen.

HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell vil gi sitt bidrag til en bedre verden og har opprettet samarbeid med flere humanitære organisasjoner. De retter fokus på nestekjærlighet og vil gi sine gjester tid til ettertanke under oppholdet. Her har hvert rom et eget tema, og i fjor åpnet de for første gang et helt eget rom for TV-aksjonen. Rommet er innredet og planlagt i tett samarbeid med de lokale ildsjelene bak TV-aksjonen på Lillehammer. Målet er å vise frem en av Norges mest typiske fellesdugnader til gjestene.

- Vi er opptatt av at våre gjester får oppleve noe nytt og at de blir fortalt en historie, sier daglig leder for Lillehammer Vandrerhjem Geir Evensen.

Bidrag til aksjonen

I tillegg til å profilere TV-aksjonen både ved resepsjonen og i kafeen gir de en andel av inntektene for hele året for dette rommet til TV-aksjonen. På den måten kan gjestene både lære mer om årets aksjon og gi et bidrag til aksjonen. For hver gang en gjest bor på rommet går et beløp til årets TV-askjonen, som i år går til CAREs arbeid for kvinners rettigheter.

Geir Evensen viser frem glasskapet der hver hylle skal vise frem et år fra TV-aksjonen.