Rekordmange deltakere på årets næringslivsseminar

Rekordmange deltakere på årets næringslivsseminar

Hele 150 deltakere fra næringslivet benket seg foran PC-en på hjemmekontoret for å få med seg TV-aksjonens årlige frokostseminar. Der fikk de lære mer om årets aksjon, og hvordan små og store bedrifter kan bidra til å bekjempe plast i havet. 

– At 150 mennesker fra næringslivet valgte å bruke morgenen sin med oss er vi veldig stolte av. Det sier litt om hvor engasjerende årets tematikk er, sier inntektstleder i TV-aksjonen, Christina Johnsen.

Det timelange webinaret, som ble holdt onsdag 17. juni, startet med en temapresentasjon av generalsekretær i WWF Karoline Andaur. Hun fortalte oss konkret om hva TV-aksjonsmidlene skal gå til.

Deretter fikk vi høre fra aksjonsleder Vibecke Østby, som fortalte om den store dugnaden og TV-aksjonen som institusjon.

Eli Arnstad, banksjef i Sparebank1 SMN, og Vivi Kristensen, HR -og kompetansedirektør i KPMG fortsatte med å dele av sitt inspirerende engasjement for TV-aksjonen gjennom mange år.

Helt til slutt hørte vi fra Fredrik Myhre, seniorrådgiver for fiskeri og havmiljø i WWF. Fredrik beskrev noen av utfordringene med plast i havet, og hvorfor årets TV-aksjon er så utrolig viktig.

–Jeg håper de som deltok ble ordentlig inspirert av det vi hørte, og at behovet for å være med på den store dugnaden er sterkt. Jeg gleder meg til å fortsette dialogen med flere i ukene og månedene fremover, sier næringslivsansvarlig i TV-aksjonen Shamaila Marita Lein.

Se frokostwebinaret her: